Proces Impotriva Primariei udatul strazilor "made in Romania"
Posted 30 July 2009 - 01:03 PM
Totusi am observat ca nu se mai uda atat de des cum se facea asta primavara.
Posted 30 July 2009 - 05:25 PM
sa inteleg ca acum se "flegmeaza" numai cand ies eu in oras
Posted 30 July 2009 - 10:10 PM
alx31, on Jul 30 2009, 02:25 PM, said:
sa inteleg ca acum se "flegmeaza" numai cand ies eu in oras
ca ori sunt eu cel mai ghinionist om din orasul asta sa se ude fix cand merg eu cu motorul, ori nu s-a schimbat nimic. :)
NU CASTIGATI MAH NIMIC! NICI UN PROCES, NIMIC!!!!TARA ASTA APARTINE DEJA A AGENTILOR CIA , HOTILOR/POLITICIENILOR(DEJA E PLEONASM...) SI AL CIORILOR! ALBE SAU "NORMALE"...
Posted 07 August 2009 - 03:45 PM
in orice tara inertia este foarte mare si sa reusesti sa misti ceva este greu
la noi in tara este cu atat mai greu cu cat nu avem spirit civic si experienta rezolvarii problemelor noastre de catre autoritati
dar daca avem posibilitatea sa protestam impotriva a ceva care ne deranjaza si in plus cheltuie banii publici, de ce sa nu o facem
sper doar ca procesul deschis de Asociatia Motociclistilor din Romania sa fie dus la bun sfarsit si nici presa nu este de lepadat mai ales ca avem precedentul ritzi
http://www.petitieonline.ro/petitie/petiti...-p69143048.html
Posted 18 August 2009 - 09:02 AM
Semnat petitia.
Apropos... mai exista o statie de alimentare cu apa mocirloasa si pe bd. Basarabia la patinoarul Mihai Flamaropol (fost 23 August) de unde se ia apa din lacul ala... Riviera parca ii spune sau ceva pe acolo. Asta mai este si statuta. Bleac.
“Man is made or unmade by himself; in the armory of thought he forges the weapons by which he destroys himself; he also fashions the tools with which he builds for himself heavenly mansions of joy and strength and peace.”
Posted 08 October 2009 - 03:26 PM
Am depus semnaturile la institutiile incriminate, de fapt, AMR-ul le-a depus.
Acum asteptam raspuns.
Problema in sine este mult prea spinoasa si tine de felul in care merg lucrurile in Romania.
Astfel, orice wannabe presedinte/primar are nevoie de sustinere financiara din partea unor moguli carora le promite, in caz de succes, anumite contracte.
Ceva de genu' : ajuta-ma cu bani acum, caci dupa ce ies primar/presedinte iti dau contractul X.
Desi contractele, teoretic sunt publice, nu avem acces la ele.
Va dati seama ce profituri se scot cu minim de investitie. Este o sursa sigura de venit garantat.
Posted 31 March 2010 - 12:02 PM
Pana la urma a iesit ceva din procesul ala cu primaria? Ca acu' vine vara si uda astia strazile...
Posted 01 April 2010 - 08:09 AM
Osiris, on 31 March 2010 - 12:02 PM, said:
Pana la urma a iesit ceva din procesul ala cu primaria? Ca acu' vine vara si uda astia strazile...
Am primit un raspuns din partea primariei sector 1, raspuns oficial in care se explica cum sunt ei miezul din fanta si nu spala decat "regulamentar".
Momentan sunt niste intalniri AMR - Administratia Drumurilor, Primarii etc in care se vor expune si problemele cu udatul strazilor.
Posted 01 April 2010 - 04:31 PM
Tocmai ma gandeam la topicul asta astazi dimineata cand m-am intalnit cu o cisterna care uda de zor asfaltul in zona pietei Alba Iulia.
Si nu era uscat asfaltul ca abia plouase.
E clar ca e vorba de bani grosi.

Help