Mergi la conţinut

Accident groaznic pe DN. 1


Recommended Posts

Un accident groaznic a avut loc asta seara in jurul orelor 21 30" pe DN 1 .Nu cunosc cine era nefericitul motociclist dar dupa tragedia de la fata locului am inteles ca nu s-a putut face nimic ptr el ! De asta data se pare ca de vina a fost viteza !Nu va pot descrie durerea si reactiile celor apropiati vicimei dar vreau sa vedeti aceste poze si sa va ginditi de douo ori inainte de a da gaz motorului si sa vizualizati aceste poze mental !!!

Cu regret si cu durere in suflet ,desi nu cunosc victima am sa postez aceste poze si cer totodata scuze familiei victimei ptr publicarea lor dar sper ca acest lucru va salva poate alti viitori pretendenti la cursa mortii de o situatie similara !

MOTOCICLISTI AVETI O SINGURA VIATA SI DACA NU VA GINDITI LA VOI ATUNCI GINDITI-VA LA FAMILIILE VOASTRE ATUNCI CIND CONDUCETI !

post-1065-1114992844_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 56
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am fost si eu anuntat de accident si am inteles ca motociclistul mai traia la venirea ambulantelor.Imi pare tare rau de cele vazute in pozele puse aici.Sa ne rugam pt. el si sa incercam pe cit posibil sa ne limitam pornirile catre viteze mari.Si eu constat ca merg uneori prea tare pt. sosele noastre si pt conducatorii auto din ROMANIA.DUMNEZEU SA-L AJUTE SA FIE BINE.undefined AVEM O SINGURA GRIJA -V I A T A- :help:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante familiei. Pacat si de el si de cei pe care i-a lasat un urma lui.

Pacat ca trebuie sa vedem si sa auzim de accidente de felul acesta ca sa ne dam seama ca intre frenezie si nebunie e un drum atat de scurt; un dus rece pt mine! :mega_shok:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma numar printre numerosii lui prieteni si va scriu cu durere in suflet ca am pierdut un adevarat prieten,coleg,tata,copil,frate...A fost un baiat de pus pe rana... In astfel de situatii cuvintele sunt de prisos...Ii doresc tota puterea din lume familiei si sincere condoleante...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace..

Nu pot sa cred ca astfel de lucruri se mai intimpla si astazi ...Fratilor a trecut vremea cind de nebunia motocicletei faceam nebunii,ghinditiva ca aveti familii care de fiecare data cind plecati de acasa pe motor se roaga pentru voi.Incercati sa nu ii dezamagiti

Drum lung si fara evenimente

Diferenta este de cel mult 30 min intre cel ce pleaca cu ghindul sa ajunga intreg si cel ce mina caii putere .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest topic este acum închis pentru viitoarele răspunsuri.
  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×
×
  • Creează O Nouă...