Mergi la conţinut

Geo1000

Membri
  • Conţinut

    21
  • Membru din

  • Ultima vizită

Realizarile lui Geo1000

  1. Pai atunci sa facem si topicurile femei motocicliste (trecute de 30 de ani care au familie intemeiata) si babe mottocicliste cele trecute de 55 ani P.S. A fost o mica glumita
  2. Geo1000

    Poze cu scuterele noastre

    Foarte frumoase, sa le stapaniti sanatosi. Si felicitari celor ce au 3 sau mai multe :-) La cat mai multe motoare in garaj si asfalt uscat! Sper sa dea Domnul sa imi cumpar si eu un motor in ciuda impotrivirii mamei mele.
  3. Vreau sa stiu si eu de unde ati cumparat motorul ca sa imi cumpar si eu unul
  4. In afara de First Bike ce magazine moto mai cunoasteti in Braila?
  5. Din cate observ asta este in Marea Britanie
  6. Am de gand sa imi cumpar in curand, in max 2 luni un moped. Cum se poate inscrie la primarie? Ce acte trebuie?
  7. Oriunde in Euopa, nu veti vedea strazi udate si spalate ziua in amiaza mare. In tarile civilizate, strzile se spala pe timp de noapte, asfe incat nici nu incurca circuatia si motociclistii cat si soferii cand pleaca la servici vor gasi asfaltul si curat si uscat. Din pacate noi romanii asa suntem. Sa facem treaba de mantuiala si cand ne trezim. Poate primarii notri se gandesc la udatul strzilor ca o solutie de stopare a inconstientei unora care numai motociclisti nu pot fi numiti. Asa numitii teribilisti.
  8. Are cineva radiocasetofon pe motocicleta sau scuter?
  9. Geo1000

    PET`s

    Am un caine si 2 pisici. Pe caine il cheama Rex, este soricar cu maidanez, iar cele 2 pisici birmaneze Sonya si Felix.
  10. Am observat ca sunt o multime de oameni care atunci cand li se defecteaza motocicleta, scuterul sau mopedul, deschid un topic nou. M-am gandit asadar ca ar fi bine sa avem un loc, unde sa facem o lista a tuturor atelierelor de reparatii moto din tara. Sub urmatoarea forma: Nume atelier>oras>adresa>categorii de motoare pe care le repara (motociclete,scutere,mopede)> Nr tel
  11. Exista motocicliste din Braila pe acest forum?
  12. Oare care dintre voi motociclistii a-ti cunoscut fata de care v-ati indragostit in trafic? Am auzit fel de fel de povesti. Iar cele mai multe cazuri cand fetelor li se stricase motocicleta in trafic si baietii s-au oprit sa le ajute. in timp ce baietii reparau motocicletele mai stteau de vorba si cu fetele si asa s-au ajuns la relatii de prietenie. Dar eu care am pasiunea motociclismului insa doar partea de condus si nu stiu sa repar o motocicleta cum sa procedez. Deci intrebarea ma mai clara ar fi: Cum poti sa te imprietensti cu o fata pe care o vezi in trafic.
  13. Sunt necasatorit. Si in plus nu am nici macar cerc de prieteni. Totusi imi doresc sa am o prietena. Poate una care sa impartaseasca aceeasi pasiune cu mine. Motociclismul.
×
×
  • Creează O Nouă...