Mergi la conţinut

Ce-Ar Fi Daca?!?!?


Recommended Posts

de ce nu exista si la noi industria asta a reconditionarii de masini vechi?gen cum e danny pe history.si nu doar masini,ci si moto.sa fie ceva inedit.ca presupun ca mai sunt si oameni cu bani in tara asta,care ar plati sa aiba ceva unicat.sau exista si nu stiu eu?

acu intrebare...daca pui un alt motor,sa zicem bmw,pe a masina reconditionata,ce omolagari iti trebuie sa poti circula cu ea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-o tara in care 90% din salar se duce pe alimente, nu multora le pasa de lucrurile de genul asta. La noi publicul larg cere altceva decat emisiuni de genul ala...si posturile se conformeaza cerintelor. Sunt ateliere unde se face asa ceva (se reconditioneaza si auto si moto), dar nu au emisiune nici la tv si nici la radio...daca dai un search pe google s-ar putea sa gasesti si aproape de tine asa ceva.

Ca sa modifici masini in felul ala si s-o faci legal, trebuie sa mergi cu masina modificata la RAR sa ti-o omologheze ei...procedura o gasesti pe rarom.ro, insa din cauza birocratiei de la noi, lucrurile nu sunt asa de simple precum par la prima vedere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de ce nu exista si la noi industria asta a reconditionarii de masini vechi?gen cum e danny pe history.

 

 

Pai in primul rand, in SUA aceasta industrie exista din doua motive !

 

1. Ei au ce sa reconditioneze, pentru ca industria auto din America a oferit publicului masini care in timp au devenit adevarate legende. Masini precum Ford Mustang Fastback sau Mach 1, Plymouth Baracuda sau Roadrunner, Dodge Chalanger, Dodge Charger, Shelby Cobra, Mustang 305Boss, Bulit , Chrysler Imperial, Cadilac De Vile plus multe alte modele ... ! 

 

2. Exista oameni cu anumite posibilitati finaciare care sunt dispusi sa plateasca sume mari pentru un exemplar.

 

In schimb in Romania, tara lui 1.5dci, ce crezi tu ca se poate reconditiona ... ?! Dacia 1300, 1100?! Aro ?! Olcit -uri ?! Pai astea NU mergeau nici cand erau noi ......

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa'i.nu prea avem modele de masini.eu am un lucru in cap si mi'ar placea sa conduc un sr 101 carpati sau alt model carpati sau bucegi.oare cum ar arata cu o vopsea noua,un interior facut shtoc si un motoras de bmw diesel?:D...si lasat asa doar platforma,necarosat.facut pt tractari auto...daca ar ajunge banii astia tui mama ma'sii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa'i.nu prea avem modele de masini.eu am un lucru in cap si mi'ar placea sa conduc un sr 101 carpati sau alt model carpati sau bucegi.oare cum ar arata cu o vopsea noua,un interior facut shtoc si un motoras de bmw diesel? :biggrin:...si lasat asa doar platforma,necarosat.facut pt tractari auto...daca ar ajunge banii astia tui mama ma'sii.

 

Eu te sfatuiesc sa-ti cauti alta pasiune :search: .... Din pacate, in Romania asemenea pasiuni sun doar vise ....

Eu spre exemplu, detin o Honda Civic pentru care am platit in anul 2008 o taxa de inmatriculare de aproape 600 de Euro, dupa care, incepand cu acest an trebuie sa platesc 800 de ron pe an RCA, 90 de roni impozit, 130 de roni taxa de drum si inca 70 de ron pe an parcarea . Visul meu este si va fi intodeauna sa am un Mercedes W140, celebrul 600SEL, o masina superba, deja considerata clasica de foarte multi colectionari inraiti . Anul trecut gasisem unul la Stutgard exact asa cum il visam, complet original si la un pret mai mult decat decent. DAR CE SA VEZI, ilustrul stat roman a considerat ca pentru o asemenea masina eu ar trebui sa platesc o taxa de inmatriculare de 8100 de Euro, dupa care ar fi trebuit sa platesc 7500 de roni pe an impozit , vreo 3000 de roni pe an RCA ... samd.

 

IIN SCHIMB ! Nea Spantelica de la etajul 3, care detine O MIZERIE de IMS din anii 70 si care in fiecare Sambata dimineata cand il porneste umple cu un fum albastru toata strada de iti este imposibil sa mai respiri , asta pe langa faptul ca a umplut parcarea cu pete de ulei ! NU PLATESTE ABSOLUT NIMIC !!!!!!!!  Nici impozit nici RCA, NIMIC !!!!!Pentru ca statul roman considera acel focar de infectie ca fiind o masina de epoca ....

Asa intelege statul sa protejeze oamenii care cumpara masini noi si isi varsa economiile in piata de consum ... !

 

Poate am fost putin off-topic, dar asta este realitatea ... !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...