Mergi la conţinut

Recommended Posts

Sunt niste oameni de nota 20!!! Nici macar nu am cumparat motorul prin ei, dar tot m-au ajutat cu raspunsuri la intrebarile si nelamuririle mele. Foarte promti si politicosi.

Aceleasi intrebari le-am adresat si la un birou de acte auto si cand a vazut duduia cu "turu' " cat scaunul ca am doar copii si vreau o informatie...s-a zis cu politetea...

Recomand cu incredere!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt niste oameni de nota 20!!! Nici macar nu am cumparat motorul prin ei, dar tot m-au ajutat cu raspunsuri la intrebarile si nelamuririle mele. Foarte promti si politicosi.

Aceleasi intrebari le-am adresat si la un birou de acte auto si cand a vazut duduia cu "turu' " cat scaunul ca am doar copii si vreau o informatie...s-a zis cu politetea...

Recomand cu incredere!!!

La câte șuturi și-o luat săraca femeie....
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Asta este e-mailul pe care l-am trimis personal lor, dar doresc sa il fac public:

Buna,

Mersi frumos pt motor. Singurul defect a fost intradevar lipsa incuietorii in rest este 100% ce am vrut. Impecabil mecanic si vizual. A fost vazut de 3 mecanici pana acum din diverse motive (schimb ulei, pus crashpaduri si revizie generala) si toti au ramas surprinsi de starea lui.

Inca o data multumesc, si cu siguranta va voi recomanda la toti cei care isi vor dori motor, iar eu voi colabora doar cu voi ori de cate ori imi voi schimba motorul.

Multumesc frumos,

Adrian

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Adusul din Italia e o varianta foarte buna de a achizitiona un motor ingrijit, eu am apelat la ei tot asa din recomandarile altora si nu-mi pare rau deloc. A durat umpic mai mult decat ma asteptam pana am gasit motorul potrivit dar nu-mi pare rau pentru ca in final am gasit exact ceea ce vroiam.

Oamenii sunt meticulosi cand cauta motorul, se asigura ca toate lucrurile pe care le doriti la un motor sunt respectate cu strictete si au un singur tel ... de a face clientul fericit, pana la urma asta e scopul pentru care ne luam motoare, sa ne traim pasiunea.

Sunt foarte comunicativi, practic Mari e toata ziua la dispozitia oricui pentru orice fel de intrebare .. si credeti-ma cand astepti un motor sunt destule.

Un mare plus e ca banii ii platesti cand vezi motorul si sigur o sa vedeti mai mult decat va asteptati pentru ca aleg doar motoare in stare impecabila.

In cazul in care va decideti pe un motor adus de afara ii recomand cu cea mai mare incredere si va garantez ca o sa gasiti motor mai frumos si mai ieftin ca multe altele din tara.

Va dorec bafta!

Marius

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Va recomand cu cea mai mare caldura sa apelati la ei daca vreti sa va luati motor din Italia!!! Sunt niste oameni de cuvant care m-au uimit prin increderea pe care o au in cei care vor sa isi ia motor prin ei. Eu sunt foarte multumit de ce am primit si de modul in care s-a desfasurat toata tranzactia.

Numai bine le doresc si la cat mai multe motoare aduse!!!

Cristi

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Am cumparat si eu prin intermediul lor un V-Strom 650. Sunt foarte multumit mai ales ca a ajuns in mai putin de trei saptamani de la momentul primei discutii avute cu Cosmin. Motocicleta a fost cumparata Miercuri in Italia iar Luni era deja in Bucuresti. Azi Miercuri am scos numere rosii si am facut primii Kilometrii :clap:.

In concluzie ii recomand si eu daca aveti de gand sa va cumparati un motor din Italia, nu riscati nimic mai ales ca platiti motocicleta doar in momentul in care o vedeti si sunteti siguri ca este ceea ce va doriti.

Cosmin si Mari va urez sa aveti mult succes in continuare.

post-39080-0-60601700-1347445345_thumb.j

post-39080-0-99245000-1347445367_thumb.j

post-39080-0-01351400-1347445391_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut,

Ma numar si eu printre clientii foarte multumiti de colaborarea cu cos75mari. Am achizitionat prin intermediul lui o Honda Hornet 2005 intr-o stare foarte buna.

Procesul de achizitie a fost mai mult decat simplu:

- am ales 3 motociclete de pe site-urile din Italia

- el a sunat proprietarii motocicletelor

- mi-a comunicat prin email ce aflase despre motociclete

- am hotarat sa mearga sa vada una dintre motociclete

- m-a sunat de la fata locului si mi-a dat toate detaliile legate de starea motocicletei si am hotarat sa o cumpere

- dupa o negociere a pretului, a cumparat motocicleta (de retinut: nu am dat niciun avans pentru motocicleta, banii au fost din buzunarul lui)

- o saptamana mai tarziu motocicleta era in Bucuresti.

In concluzie: multe multumiri lui Cosmin si recomand tuturor sa isi ia motocicleta prin intermediul lui!

post-39197-0-33105700-1349018519_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua, vad ca aveti numai review-uri pozitive :), asa ca indraznesc sa va "deranjez": m-ar interesa un enduro-toruring de max 400 cc. (Ideala ar fi o Honda NX 250 pe la 30-40k km, dar daca aveti si alte sugestii, va multumesc anticipat. Imi puteti indica un link unde sa caut si in functie de ce v-ar veni mai usor?

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua.

Incep direct prin a spune ca sunt fantastici si niste oameni de incredere maxima.

Mi-au adus un Ducati Monster din Italia in Romania iar eu fiind in pe un alt continent :))

Coordonare superba.

Totul a decurs perfect si rapid.

Recomand tuturor sa apeleze la ei fara nici o indoiala.

post-39264-0-50057800-1349635224_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

Prima data am intran in contact cu George in data de 21 sept. Am fost sceptic la inceput dar azi 8 oct. am scos nr. rosu. Foarte serios si prompt motorul e ok calitate/pret ok.

Recomand cu incredere sa apelati la serviciile lui(lor). Motorul pe care l-am cumparat e un Kawasaki er6n 2005.

http://www.pro-bike.ro/forums/gallery/album/1141-/

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hello!

Eu am cumparat cu ajutorul lor un Ducati Monster 696 din 2008 in stare impecabila. Cautarile au durat cam o saptamana pentru ca am fost eu pretentioasa (trebuia sa fie rosu, sa aiba km putini etc.). :D

Marilena i-a contactat telefonic / prin mail pe proprietari si chiar a reusit sa negocieze cu ei sa mai lase la pret, ceea ce m-a salvat, pentru ca am reusit cu banii ramasi sa imi cumpar si altele pentru motor. :) Tot ea mi-a oferit detaliii despre cum trebuie sa procedez (ce documente am nevoie etc.) ca sa inmatriculez motorul in Romania. A fost extrem de draguta si m-a tinut la curent cu absolut tot ce se intampla in intregul proces (oferte, vizionare, transport etc.).

Cosmin a fost sa vada un motor ales initial, dar s-a dovedit ca anuntul nu corespundea cu realitatea. El si-a facut datoria si m-a sunat de la fata locului si mi-a spus despre toate problemele si despre starea motorului si chiar i-a facut poze si mi le-a trimis ca sa il pot studia mai bine. Cel de-al doilea motor vazut de Cosmin a fost cel norocos... e ca nou! :D

Contractul de vanzare-cumparare s-a facut pe numele meu (le-am trimis doar o copie a buletinului pe e-mail), iar banii i-am dat in momentul in care am fost sa ridic motorul din Bucuresti de la o cunostinta de-a lor. Mi se pare un lucru foarte important ca lucreaza fara sa ceara avans. Asta dovedeste ca poti sa ai incredere ca motorul pe care ti-l aduc este fix ceea ce ai vrut.

Din momentul achizitiei motorului in Italia si pana a ajuns in Bucuresti a trecut o saptamana, ceea ce mi s-a parut destul de putin. :)

Din pacate nu i-am facut inca poze, dar va garantez ca e o frumusete! :D

Ii recomand cu caldura pe sotii Biris pentru seriozitate, rapiditate, simplitate, sinceritate si buna-credinta. Mi-au fost recomandati de un amic si ma bucur ca am apelat la ei, sunt niste oameni de maxima incredere!

Multumesc frumos!

Mia

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oamenii sunt ok si de incredere, am luat si eu o moto prin intermediul lor, adusa acum 2 saptamani. Am cautat singur pe net motociclete pe Subito.it (oferta era mai diversificata decat pe moto.it), le-am spus pe care o vreau, au dat mail/telefon la proprietar si dupa au fost sa o vada. Dupa ce s-a cumparat, in 10 zile a ajuns in Romania. Nu am dat nici un avans, totul a decurs ok.

Deci recomand. :scooter:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Tocmai am achizitionat un Ducati Monster S2R 1000, an 2006, 16.000 km parcursi ( fata de modelul stock mai are 2 elemente tuning : un bug spoiler carbon (sub motor) si aripioare spate carbon cu tablita pe care e inscriptionat numele modelului ), din Italia (Reggio Emilia) cu ajutorul sotilor Biris, cu care am tinut legatura o perioada destul de lunga (pe mess pt ca e cel mai avantajos, mai ales ca ei sunt mai tot timpul langa calculator) deoarece la inceput am avut de ales intre 5 Monster-uri, din care la final a ramas doar una.

Lucrurile au decurs in felul urmator :

- prima data am trimis un document word sotilor Biris in care am explicat foarte detaliat ce anume doresc si de cati bani dispun, plus cele 5 modele de Monster-uri deja selectate de pe site urile moto.it si subito.it. (Atentie ! pretul celor 5 mobre selectate de mine era mai mare nitel decat bugetul meu).

- au fost sunati cei 5 proprietari pentru a vedea ce probleme au mobrele si care e dispus sa negocieze la pret pentru a ma incadra la cumparare.

- din cele 5 variante, una era cu probleme din start (revopsita mobra + alte stricaciuni, lasa chiar destul la pret), iar la alte 3 nu s-a dorit negociere de pret.

- am hotarat sa se mearga la varianta ramasa, negociata ( lasase deja cateva sute de euro la discutia telefonica ), eram prctic exact pe bugetul meu.

Aici mobra a fost precum in descriere din anunt, a pornit din prima, doar ca in ultima vreme nu mai fusese folosita si prezenta urmatoarele probleme : cauciucuri imbatranite, umflate, rigide din 2007, simering-uri amotizoare fata curse si baterie originala terminata. Am decis impreuna ca cele 3 probleme sunt de fapt consumabile, pot fi relativ usor inlocuite ( mai ale ca urmeaza iarna, adica destul timp sa o pun la punct ) si fara alta negociere am hotarat sa o luam. Avea totul in regula : acte, revizii facute la reprezentanta, 3 chei, etc.

- a doua zi am primit pozele pentru a ma convinge ca mobra e exact ca in anunt si deja peste cateva zile a fost la Bucuresti in conditiile discutate initial.

Tin sa precizez ca tot prietenii mei din Italia m-au ajutat sa cumpar si sa aduc in tara (cu urmatorul transport) un set de gume Pirelli, pentru care am primit cadou transportul. Sper ca v-ati facut o ideea despre amabilitatea si profesionalismul de care au dat dovada.

Cateva poze cu mobra puteti vedea in linkul urmator, deoarece altfel n-am reusit sa incarc : http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?f=91&t=13930

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Sergiulius : Am luat gumele second de pe subito.it ..niste Pirelli Diablo Rosso Corsa II, era folosite de 2 ori pe circuit si 50 km pe sosea parca, arata foarte bine, parca s noi !

Nici nu am cu ce sa compar pentru ca din mailul pe care l am primit de la reprezentanta Ducati de pe Giurgiului, ei nici macar nu aveau modelul Corsa II, ci doar Corsa, daramite sa gasesc modelul second pe undeva in RO.

Daca are cine sa te ajute cu shoping ul in IT si apoi cu transportul, nu ezita sa cumperi nici macar lucruri marunte.

Bafta !

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, domnule ...sunt extraordinari ! Iti ie mobra de drag cu ei. Mie mi-au adus-o la scara la 5 dimineata.

Salut, Mari !!! :biggrin: Sper sa ne auzim curand pentru vreun BMW, ceva...Abia astept !

te salutam si noi!!!!!

cu mare drag,,cand ai nevoie,,,iti stam la dispozitie!!!

stii unde ne gasesti.......

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am aflat de Cosmin de la un prieten. Deoarece mi-a fost recomandat am avut foarte mare incredere in el. Si aceasta incredere s-a concretizat intr-o motocicleta minunata ce a ajuns astazi in Bucuresti. Uitandu-ma pe acest forum mi-am dat seama ca nu este nici macar o parere negativa la adresa lui. Ceea ce spune foarte multe. Are o reteta ce functioneaza. Se pricepe foarte bine, stie ce sa aleaga si ce nu. Nu iti cere avans. Cam astea ar fi avantajele. Si e sincer. Nu incearca sa iti vanda ceva. Iti spune exact despre ce e vorba fara ocolisuri. Apelati cu incredere la el si o sa primiti ceea ce vreti. Trebuie doar sa stiti ce vreti si sa aratati aceeasi seriozitate ca si el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...