Mergi la conţinut

mitza123

Membri
  • Conţinut

    695
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    3

mitza123 last won the day on 11 Noiembrie 2012

mitza123 had the most liked content!

Despre mitza123

  • Data naşterii 15.06.1989

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Bucuresti
  • Posesor(oare) de
    Honda VT 600 C Shadow

Vizitatori recenţi

Funcţia de vizualizare a vizitatorilor recenţi este dezativată.

Realizarile lui mitza123

  1. Verifica nivelul de incarcare a bateriei, fa o verificare a sistemului electric sa nu existe un scurt circuit pe undeva (un cablu ciupit din greseala de exemplu), verifica daca bateria se incarca in mod normal, verifica si releul de pornire. Electromotorul in general este o piesa destul de rezistenta, nu cedeaza prea repede si cand cedeaza este o moarte totala. Si este si scump. Si greu de demontat. Asa ca, daca motocicleta e la loc incalzit si poti sta langa ea sa bibilesti nitel, treci prin etapele de mai sus, e posibil problema sa fie mai simpla decat crezi. Eu am motor cu 10 ani mai batran decat al tau, am avut de mai multe ori probleme la pornire si pana acum niciodata nu a fost electromotorul, ci mici alte prostioare.
  2. In mod normal se poate schimba bendixul separat, dar preturile pentru piesele de gen sunt destul de mari. Fiind un 2004, m-ar mira sa fi cedat in mod natural. Descrie simptomele, de ce ti se pare ca scartaie electromotorul? De ce zici ca porneste greu? Problemele de pornire pot fi foarte variate.
  3. 40x52x10/10,5 cauta pe site-ul producatorului athena dupa codul P40FORK455050 si vezi daca astea sunt
  4. De pe forumul vecin citare: " Buna Dimineata, Pana acum am fost la spital pentru investigatii . Acum in 15 minute plec la politie pentru declaratie . Eu am fost impicat in accidentul de la pasaj . Exact cand a inceput ploaia ,inainte de intrarea in pasaj cu 6-8 metri , o fata de 25 ani mi-a sarit de pe stanga in fata in 2-3 metri . Nu e trecere de pietoni acolo ,fugea de prietenul ei ( asta a declarat la cald.) Am incercat sa o evit ,am lovit-o cu oglinda stanga . Pe dreapta exact inainte de pasaj era parcata o masina autoutilitara cu fundul masinii in banda 1 pe jumatatea ei , dupa impactul cu fata ce fugea am pierdut aderenta fata si m-am dus sanie 15-20 metri. Nu am nimic rupt ,doar 2 contuzii sold si cot . Fata ,la spital s-adovedit ca era si bauta si drogata,si nu are nici ea nimic rupt . Cam asta-i .O vara fara evenimente .Acum sper sa nu am probleme legale , permisul si talonul este inca la ei ...Am un martor (o directoare din politia locala ce era in prima masina din spatele meu ,vazand absolut tot accidentul. ) daca o fi nevoie . Lucian ." Ah, dulce tinerete, cu ai tai vapori de....amor. Bine ca e ok motociclistul.
  5. Acum cateva minute m-a sunat un amic cum ca, in jurul orei 22:30, la iesirea din pasajul Unirii a vazut un motor tip cruiser/chopper, culoare movulie/reflexe mov cazut. La fata locului erau 3 echipaje de politie si smurdul tocmai pleca. Din pacate nu a putut opri sa afle mai multe detalii, din ce a observat nu era nici o masina prezenta....ori a cazut singur, ori a fost lovit si a fugit vinovatul. Stie cineva ceva despre asta? Sper sa fie ok motociclistul.
  6. ar fi dragut. e un bar fain, eu mai merg pe acolo...prin zona aia daca vrei, mai e si fri kultur...tot rockareala, silva la oferta 5 lei, fain local, au si jocuri de societate...ca idee de viitor:))...sau la foisor mai e pirati...dar ala e bomba deja:))
  7. eu vin sigur...fainut barul, putin cam afumat cand se aglomereaza, dar buna atmosfera. ne vdm acolo
  8. Pai si? Sa vezi ce bine relaxeaza o bere rece si o discutie placuta
  9. noa, a mea e si cu acte in regula...adica un itp la domnu marius din andronache....avem si asigurare, avem si culoare noua....benzina nu prea, dar se face....hai cu vremea aia buna!!!!
  10. Vin si eu!!! Honda shadow Mitza123 73000.7 km, de la sfarsitul sezonului trecut:)) http://i49.tinypic.com/2mm6amt.jpg
  11. La baricade e fainut, merg de prin liceu pe acolo...adevarul e ca merita cand e vreme de stat la terasa.
  12. mitza123

    Atentie, Tzepar!

    Cand pui botul la tampenii de genul asta, poate ti-o si meriti putin, sa iti iei o teapa. Dar pana atunci, da toata marea asta de motociclisti suparati, de ce nu ii rupe nimeni maxilarul?
  13. Alea sunt rim stripuri, pentru janta parca...pentru anvelope cu wall alb, fie poti vopsi, exista vopsea speciala pentru cauciuc, dar o sa arate ca un cur pana la urma si se va coji, fie dai cativa lei in plus cand iti cumperi cauciucuri. ca idee, uite aici diverse modele cu peretele alb, vezi care ti se potrivesc si vezi cine aduce in romania http://www.motorcycle-superstore.com/3/31/402/1/0/0/DEPARTMENT/Cruiser-Motorcycle-Whitewall-Tires-Tires.aspx
×
×
  • Creează O Nouă...