Mergi la conţinut

calinpirotehnistul

Membri
  • Conţinut

    651
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    8

calinpirotehnistul last won the day on 26 Decembrie 2011

calinpirotehnistul had the most liked content!

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Arad
  • Posesor(oare) de
    pe benzina

Realizarile lui calinpirotehnistul

  1. Si eu sunt convins ca tu poti mai mult de atat, dar eu nu ma cobor la nivelul tau. Ce am postat eu si ce raspuns ai dat tu te defineste in mare masura. Inca odata se confirma faptul ca va place sa improscati cu noroi. Vezi ca stai prost cu geografia... Exact de la rasarit din tara soarelui rasare vine mare parte din lumina si sa mai zic de tehnologie??
  2. La referendumul trecut cand marinarul a avut sustinere n-a fost nevoie de 50%+1 prezenti la vot, dar acum cand stie ca e in pericol indeamna oamenii sa nu mearga la vot, pai daca vrea sa castige o batalie atunci de ce ii e frica de o batalie dreapta si vine cu smecherii si incearca sa boicoteze referendumul??? Cinste celor care au mers la vot, opinia ta nu conteaza daca nu ti-ai exprimat-o la vot!!!
  3. N-am gasit video, dar imi aduc foarte bine aminte ca l-am vazut in urma cu cativa ani, intre timp o fi fost sters de pe principalele site-uri de gen, dar cu siguranta el exista. O sa fac ceva sapaturi in continuare. Dar am marturia lui Nuti: Sau si asta e trucaj?? LE: Nici asta nu e act golanesc asa-i?? Mergeti de-l votati ca merita el nu este un golan mincinos.
  4. Mai omule, dar basescu cand insulta ziaristi si nu numai, nu e golan? cand i-a dat un cap in gura aluia de se opunea sa i se darame ghereta, nu a fost act golanesc, pe vremea cand era primar in bucuresti? astea le-ati uitat si muuuulte altele. Sa lovesti un copil nu e act golanesc? vai de capu vostru... Dar ponta e golan ca ii da peste nas marinarului, sunteti patetici oameni buni, jalnici nu alta!!!
  5. Sa zboare marinaruuuuuuuuu! un ordinar parsiv, mincinos nesimtit si fara scrupule. Am 2 observatii, una: De ce nu ati pus optiunile de vot pe forum asa cum vor fi la referendum? Si mai una: Am bagat de seama ca tuturor sustinatorilor lui base ca le place la nebunie sa improaste cu noroi in oricine nu este de acord cu ei probabil ca au invatat asta de la liderul lor capabil.
  6. Nu iti dau reject pe fb pt ca esti un tovaras motociclist, si din cauza asta te-am si adaugat. Tocmai ca nu am intrat la tine si nu ti-am citit postarile de pe wall si nici discutiile pe care le ai cu prietenii tai. Dovada o face faptul ca nu ai primit nici o aprciere de la mine, dar n-am putut sa nu observ ca in ultima vreme ai cam luat-o pe politica. Ori asta a fost declansatorul reactiilor mele. vezi tu, eu nu prea ii agreez pe politicieni de orice culoare ar fi ei. Nu imi este rusine desi poate ar trebui sa imi fie pt ca discut politica pe un site de motociclism. N-am terminat filologie si poate ca nu ma prea pricep sa imi expun parerile, dar vreau sa intelegi ca mai bine ramaneai la articole legate de motociclism decat de politica, nu mai starneai atata polemica si nici discutia asta n-ar fi avut loc... Si da am fost acid si asa o sa fiu cand vine vorba de politica. Si in continuare sustin ca Nastase merita parnaie la greu, dar nu pt cazul asta care trebuia dus in arest in seara cand a vrut sa se sinucida si a avut noroc chior ca a scapat. probabil moartea a fost la bere ca sa fac si o mica gluma. Nu iti permiti sa te joci cu o arma de foc. Justitia romana sa faca bine sa instrumenteze cazul real de coruptie si asa sa faca la toti ceilalti care merita parnaie. Dar asta nu o sa se intample prea curand. Asa ca adevaratul circ e ala facut de justitie... din pacate. Chiar n-am nimic personal cu tine, dar nu lasa politica sa iti ingusteze orizonturile.
  7. Argumente n-am decat ca scrii intruna pro-basist pe topicu asta pe un site de motociclism, decat ca si pe fb o tii intr-una numa cu treaba asta si din cate am inteles nu o slabesti nici pe motociclism dar acolo doar din ce spun colegii de forum ca n-am intrat pe acolo. Decat argumentele astea le am....
  8. Subscriu la ce spune colegul! Si eu sunt de parere ca Nastase e vinovat de coruptie dar cazul pt care tebuia dus in arest e o facatura ordinara. Nu pt asta trebuie sa faca el parnaie. Festina Lente prea multa propaganda faci peste tot, e un trucaj ordinar esteee? Cum defapt este si cu filmuletul in care marinaru il loveste pe copil... dovedit de pixelu albastru si cu juramant pe biblie ca nu l-a lovit cu pumnul ceea ce e adevarat ca dosul de palma nu e tot una cu pumnul. Si cu demisia in 5 minute dar poate intr-o alta dimensiune a timpului. Basescu e cel mai ordinar, mai parsiv, mai marsav si mai scarbos prsedinte pe care l-a avut tara asta.
  9. KKtm, pardon ktm zici...... Tocmai ai confirmat, fara sa-ti dai seama, spusele lui Cesar. No offence da numa reclama e de petardele alea pe car ei le numesc motociclete si toti le ridica in slavi... 125 de ore la mers constant in conditii de laborator e cam frectie, cand apar acceleratiile bruste si frane de motor combinate cu frictiunea din cutia de viteze si dintre placile ambreiajului, adica intr-un cuvant mersul in regim de forja/cursa se vedem cat mai rezista uleiul...
  10. Io zic sa invatati sa va struniti bestiile si sa nu va mai vaitati atata, cascati ochii la tot ce misca pe sosea si la ce nu misca(nisip / suprafete alunecoase) si plecati tot timpul de la premisa ca sunteti invizibili pt conservarii si incercati sa va faceti cat mai simtita prezenta cand stati in spatele unuia. Recomand Twist of the Wrist nu doar de vizionat si si de aplicat sfaturile! bafta!
  11. Daca zici ca urma de pe cilindru nu era semnificativa atunci cauzele consumului de ulei pot fi: segmenti montati gresit(posibil sa se fi aliniat) sau semeringuri la supape duse. Scoate fum pana se arde uleiul cu care au fost unse piesele la montare adica in primele secunde de functionare, dupa aceea nu are voie sa mai scoata fum. @tzake: yamaha are 5 supape - 3 pe admisie si 2 pe evacuare
  12. MOTUL e singurul ulei in care am incredere ca e facut in Franta si ca rezista calumea in motor, ma refer la 7100 si la 300v, pt ca le-am vazut la treaba in motociclete de curse. Am luat de la cineva de pe forum 300v la pret foarte bun, saptamana trecuta l-am schimbat, n-am facut doar cativa km dupa ce l-am schimbat, dar la prima imprsie pare este ok. Am avut 7100 si dupa 4500 de km mi s-a parut cam subtirel cand l-am dat jos, dar si-a facut treaba cu brio cat a stat in motor.
  13. Ce-i asta fratilor? motociclismbungtro??? Ce invata un incepator de aici???? Anul trcut pe vremea asta daca bine tin minte era un topic numit "Pro bike incotro?" sau ceva de genul... Aceeasi intrebare o pun si eu, incotro ne inderptam fratilor? Mai civilizat putin nu se poate si mai la obiect???
  14. Un fel de Twist of the wrist pt motocross nu stie nimeni?? Ar prinde bine un astfel de ghid, mai ales ca la motocross sunt alte conditii de rulare...
  15. A trecut ceva verme de la ultima mea postare pe topicul asta... Revin cu noi impresii: Pentru cross 2 Stroke rullez, de curand a intrat in garaj o noua jucarioara: Yamaha YZ250 2T... e o bestie da imi place de ea Am ales 2T pt ca e mai ieftina la achizitie, intretinerea nu e foarte scumpa si senzatiile pe care ti le ofera cand deschizi gazul sunt de exceptie... Daca m-ar tine buzunarul mi-ar placea sa o convertesc la Supermoto...
×
×
  • Creează O Nouă...