Mergi la conţinut

Radeon

Membri
  • Conţinut

    15
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Radeon

  • Data naşterii 01.12.1975

Despre mine

  • Locatie
    Brasov

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui Radeon

  1. Mie mi s-a parut om de treaba (Doru). Am fost la el in ocuombrie parca, cu un prieten sa-si comande un ZZR 400. Acum o saptamana a venit motorul si l-am vazut impreuna. Arata ok, era usor julit pe dreapta, 23000km. Oricum am scris o fisa de reparatii pe care am notat tot ce trebuie verificat/reparat inainte sa luam motorul. Asta include vopsit, sch ulei, reglat carburatoare etc. E drept ca erau si alte motoare care aratau mai rau pe acolo dar ideea e ca nu te obliga nimeni sale iei si ti se ofera altceva (in caz ca mai exista alte motoare pt ca mai toate au fost aduse pe comanda). In plus Doru a zis ca timp de un an ai garantie la piese in sensul ca orice problema tehnica ti-o rezolva ei. Pe scurt cu bani putini o sa iei doar motoare vechi si mai obosite dar asta nu inseamna ca o sa iei tzeapa. Bafta!!
  2. In ce priveste incurajarile... cred ca numai tu poti sa decizi ce trebuie sa faci :) Chestuia cu "fac scoala pt. A" e o idee super buna inainte de a-ti lua motor. Cu ocazia asta vei afla daca iti trebuie intr-adevar motor. Hai bafta!!
  3. Stie cineva unde pot sa gasesc ulei Mobil 1 MX4T sau Motul 5100?
  4. salut!! Am o mica problema la un R6 2001: becul de neutral se aprinde cand vrea el respectiv cu motorul in viteza, cu pornirea pe cuplat el sta aprins. Daca ridic cricu se stinge.... Acelasi lucru se intampla si cu motorul in neutral.... becul e aprins frumos pana ridic cricul .... se stinge.In plus motorul poate porni si daca e in viteza ceea ce nu ar trebui din cauza releului de pornire care te lasa sa pornesti doar daca e cutia in neutral sau daca esti in viteza cu cricul ridicat si ambreiajul strans. Nu imi este clar care piesa face figuri... switch-ul de neurtal, releul de pornire sau switch-ul de ambreiaj sau de cric? Va multumesc anticipat!!
×
×
  • Creează O Nouă...