Mergi la conţinut

Harley-Davidson prezinta noul Sportster Roadster


Recommended Posts

Harley-Davidson a adăugat recent încă un model în gama Sportster, denumit Roadster.  Cum îi spune și numele, noul membru al familiei Sportster este mai sportiv decât celelalte, fiind mai adaptat utilizării cotidiene și mai puțin „cruiser”.

1.jpg

Noul model nu arată neapărat foarte diferit de restul gamei Sportster, dar diferențele se văd destul de clar dacă examinezi motocicleta mai îndeaproape. Silueta aduce cu modelul Forty-Eight, dar roțile sunt de alte dimensiuni (19 inci pe față și 18 pe spate), iar aripile sunt cele mai scurte dintre toate motocicletele din gama Sportster, pentru un aer de bobber. Comunicatul Harley-Davidson precizează că designul motocicletei a fost inspirat de motocicletele vechi de competiție din gama Sportster din anii ’50 și ’60.

2.jpg

Motorul de 1.202 cmc răcit cu aer este același cu cel de pe Sportster 1200 Custom sau Seventy-Two, care dezvoltă un cuplu de 98 Nm la 3.750 rpm, transmis la roată prin intermediul unei cutii de viteze cu cinci trepte. Suspensia față este cu furcă inversată și suspensiile au cea mai lungă cursă dintre toate modelele acestei game, pentru un plus de polivalență. Jantele au un design special și, conform celor de la Harley, acestea sunt cele mai complexe jante turnate realizate vreodată de producătorul american.

Frânele au două discuri pe față și ABS în echiparea standard, cum este deja obligatoriu pentru toate modelele noi cu o cilindree mai mare de 125 cmc.

3.jpg

Motocicleta este disponibilă în patru culori și poate fi comandată deja la importatorul Harley-Davidson București. Prețul pentru culorile de bază este 13.140 de euro cu TVA inclus.

Sursa articolului aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...