Mergi la conţinut

Recommended Posts

Confirm si eu experienta placuta avuta cu fam Biris, mai exact aceiasi pasi descrisi de restul: contactat, 2-3 zile de cautat anunturi, vizita lui Cosmin cu confirmare si poze, si peste 7 zile motorul e in Romanica....Sapt asta merg sa l vad, e la dl Vasile la Varasti. O minune de CB 1000R, 2009. (anuntul a fost dat cu an de fab 2011, dar Cosmin mi a spus cand a fost la motor ca este 2009, clar omul stie ce face).

Din pacate sunt ceva probleme cu actele, s a schimbat sistemul de radiere in Italia de la 1 ian 2020, deci aviz amatorilor, inarmati va cu rabdare....autoritatile italiene se misca cam ca astea de la noi, sistemul cel nou nu merge  bine si uite asa....

Din ce am inteles de la Marilena, au bagat verificarea electronica a taxelor platite acolo (dc proprietarul si a platit taxele) sau ceva de genul, deci merge mai greu cu radierea/exportul din Italia.

Astept cu nerabdare sa se rezolve pt a merge mai departe cu inmatricularea.Pozele mai tarziu...

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutari tuturor

 

I-am contactat si eu pe sotii Biris, la sugestia unui prieten, Costin, care si-a achizitionat si el o bicicleta cu multi caluti, tot prin familia Biris.

 

Am cautat motorul pe care-l voiam, Honda CBF600, pe site-urile pe care acestia le folosesc. Am facut o lista de 5 motoare si i-am furnizat Marilenei lista cu motoare, aranjate in ordinea in care ma interesau.

Marilena a contactat primul proprietar. Am avut noroc, iar anuntul era inca activ. La pretul afisat pe site, Marilena a mai negociat 100 de euro. Alesesem mai multe variante de CBF600 (S/SA), intre 2009-2012. Am avut noroc sa gasesc o frumoasa de Honda CBF600SA din 2012.

 

Dupa ce a contactat vanzatorul, Marilena mi-a spus ca motorul era in stare impecabila: fara zgarieturi, cazaturi, probleme. Totul aproape nou: 21k km, gumele in stare perfecta, nimic de schimbat.

La 2 zile dupa ce mi-am dat acceptul cumpararii acestui motor, Cosmin s-a dus personal sa-l verifice si mi-a mai trimis cateva poze de la fata locului. Intr-adevar arata impecabil. S-au facut actele de vanzare-cumparare, iar la aproximativ o saptamana motorul a ajuns langa Bucuresti, la Cristi. 

 

M-am dus sa vad personal motorul, iar acesta era exact cum mi-a fost prezentat: NICIO zgarietura, totul atat de curat ca daca eram gagica puteam sa ma fardez uitandu-ma la el. L-am pornit si l-am turat putin (evident). A venit cu 2 seturi de chei si top case + side case-uri. Unul dintre side case-uri e zgariat, dar acest lucru mi-a fost comunicat din start, deci nicio obiectie aici.

L-am rugat pe Cristi sa faca RAR-ul, contra unei sume de bani, evident, iar el a spus ca asteapta ca actele sa vina din Italia, pentru a putea demara acest proces.

 

Exact cum a zis Laurentiu mai sus, in Italia sunt niste probleme cu radierea asa ca livrarea actelor a fost putin intarziata. Marilena m-a contactat sa-si ceara scuze pentru intarziere si mi-a spus ca actele vor ajunge saptamana urmatoare. Nicio problema nici aici, datorita faptului ca nu era vina lor pentru intarziere.

 

Marilena si Cosmin sunt niste oameni incredibili, foarte prompti, foarte binevoitori. Marilena...foooaaarte vorbareata (intr-un sens bun). Cred ca am vorbit cu Marilena pe WhatsApp jumatate de ora in total, 30 de min in care mi-a furnizat o gramaaaaada de informatii. Produsul livrat este exact cum a fost prezentat. Daca la un moment dat o sa vreau sa-mi achizitionez un alt motor SH, tot la ei apelez.

 

THE END, deocamdata. Momentan astept livrarea actelor si controlul la RAR. O sa pun poze cu motorul dupa ce ii fac si inmatricularea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri am fost instiintat ca actele la motorul meu sunt gata, vor ajunge sapt viitoare. Asadar toate bune, fam Biris chiar sunt de nota 10!

Update 29.02, și atașate pozele, luni am deja numerele. 

In poza și stander ul făcut de mine, nu pot sa nu ma laud.....

Cu mulțumiri fam Biris!

20200220_100852.jpg

20200229_160406.jpg

20200204_144625.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Mi-am facut si eu cont ca sa las un feedback fam. Biris. Vreau sa zic din prima, dna. Marilena si dl. Cosmin sunt extrem de amabili, raspund la intrebari, au rabdare, ce mai, sunt niste oameni deosebiti cum rar gasesti, in plus nu am platit niciun avans, mergand pe incredere atat dansii cat si eu (am platit dupa ce am vazut motocicleta in curte). Am primit informatie de la cineva cum ca fam. Biris se ocupa cu adus de moto din Italia, asa ca am hotarat sa vad cum sta treaba. Eu fiind incepator si neavand experienta in verificarea motocicletei, am apelat la ei, deoarece o verificau ei personal. Am inceput cautariile la inceputul lui februarie, am gasit diferite modele care ma interesau (kawasaki ninja 250r), imi cer scuze doamnei Marilena pentru ca am insistat foarte mult si am deranjat-o de la timpul eu personal aproape zilnic :). Cum gaseam anunturi, i le trimiteam dansei, iar dansa imi raspundea care modele i se pare ok si care nu (in mod special de cele revopsite ne-am ferit). Am gasit un ninja alb, care mi-a placut foarte mult, a fost foarte aproape ca si zona de dansii, nu trebuiau sa se deplaseze mult, si asa a fost foarte ok pentru ambele parti. De prima data cand a vazut anuntul dna Marilena mi-a spus ca e foarte ok motocicleta din poze, asa ca am stabilit sa se intalneasca cu persoana respectiva. In data de 26 feb daca nu ma insel s-au intalnit, am fost sunat de dl. Cosmin de la fata locului, care mi-a spus ca motocicleta este foarte ok, mai apoi dna Marilena, mi-a confirmat si dansa ca arata foarte bine si este foarte ok. A ramas sa stabilim data cu transportul, din pacate a fost amanat aprox. o saptamana din cauza la Coronavirus, dar azi 6 Martie 2020, am primit motocicleta. Domnul Florin, care a adus motocicleta a fost foarte ok, vorbaret in mod placut, a fost adusa pana la mine la poarta, si dansul inca a bagat-o in curte. Dl. Florin a fost foarte calm, mi-a dat actele, i-am dat banii si a plecat :). Am ramas aproape o ora langa motor sa inspectez cum arata, cum suna, actele. Totul a decurs foarte bine, si neasteptat de repede. Ma bucur ca am colaborat cu fam. Biris si cu siguranta recomand si o sa mai colaborez.

WhatsApp Image 2020-03-06 at 12.43.55.jpeg

WhatsApp Image 2020-03-06 at 12.43.56.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Adaug și eu o picătură la această mare de review-uri excelente. Am cumpărat de curând un Suzuki Bandit care s-a dovedit a fi o afacere nemaipomenită (raport pret - conditie - calitate). Înainte de a-l găsi, căutam un Fazer care însă s-a dovedit a fi peste bugetul meu. D-na Marilena a negociat la fiecare opțiune și chiar a scos cel mai bun preț posibil la toate. Deci chiar ține la client și la buzunarul său. Comunicare excelentă, servicii impecabile, cu totul explicat și fără chestii ascunse. Adevărați profesioniști în serviciul de intermediere cumpărare moto din italia. Și cei care colaborează cu ei în București, dl Vasile și dl Ion, la fel, oameni maturi, cu capul pe umeri, care au înțeles că un business se clădește pe încrederea și respectul celor două părți implicate (vanzator - client). Ca încheiere, un singur sfat: dacă vreți moto din afară, întreținute bine, fără incidente sau vicii ascunse, fiți siguri că fam Biriș va face tot posibilul să vă găsiți visul pe două roți. Și pregătiți-vă să cumpărați nu doar un motor, ci o întreagă experiență de 5 stele!  Cu siguranta voi mai colabora cu ei si sper sa ne reauzim cu bine. 

20200307_190744.jpg

20200320_211913.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Doresc sa adaug si eu un comentariu prin care sa multumesc familiei Biris! Macar atat sa pot face in schimb. M-am hotarat sa ii contactez pentru a ma ajuta cu achizitionarea unui MT-07 in urma experientei foarte bune avute de un prieten. Desi intreb procesul de achizitie a fost mult intarziat de situatia cu acest virus (fix inainte de impunerea restrictiilor in Italia stabilise o intalnire cu vanzatorul), pana la urma, 2 luni si ceva mai tarziu motocicleta a ajuns la mine. Eu am tot cautat motociclete in acest timp, dar doamna Marilena m-a convins sa raman la aceeasi motocicleta pentru ca este un raport calitate-pret excelent. Au tinut mereu legatura cu vanzatorul si cu mine si totul a mers ca uns pana la urma. Tot procesul este foarte bine pus la punct si odata gasita motocicleta lucrurile se misca foarte repede. 
MT-07, 11k km, motocicleta este practic noua conform celor spuse de Adi de la GRG care i-a facut o inspectie completa motocicletei. 
Este primul meu motor, iar la urmatorul cu siguranta voi colabora din nou cu fam. Biris. 

F2A45B3E-F841-4679-970A-97C5507A0ED1.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Mi-am facut si eu un cont nou special pentru a lasa o recenzie experientei cu fam. Biris. In urma cu cateva luni imi cautam o Africa Twin CRF1000L si am luat legatura cu dna Marilena sa cautam una intr-un buget de 8500-9000E. Dupa cateva cautari am lasat balta ideea ca nu am gasit ceva potrivit, dar in schimb am avut norocul de a gasi un KTM 1190 Adventure R deja disponibil in "stoc" la dansii, sa zic asa. Nu stiam nimic despre modelul respectiv, era destul de rar pe la noi si nu eram eu mare fan KTM in general, dar am zis totusi hai sa incerc sa vad despre ce e vorba, pentru ca pretul era foarte avantajos si mobra parea sa fie impecabila si foarte bine echipata, asa ca am inceput sa ma documentez si intr-un final m-am hotarat sa o cumpar ca ajunsese sa-mi placa foarte mult. Procedul a fost destul de simplu, a fost trimita din Italia spre persoana lor de legatura din Romania si a ajuns la finalul lunii August. Am preluat-o de la dansii si in cateva zile am rezolvat singur cu inscrierea (care a mers smooth ca toate actele erau in regula), mi-am luat numerele si am plecat la drum. Dupa 3 luni de zile in care am testat-o in toate modurile posibile in cateva mii de km (commuting aproape zilnic prin oras, ture lungi prin tara pe drumuri care mai de care, mers cu 200km/h pe sosea, enduro prin munti, sarituri, cazaturi, etc), ma pot declara 100% multumit de achizitie, mobra e intacta si nu are nicio problema. Ba chiar mai mult, am ramas impresionat ca mobra intr-adevar arata impecabil cand am primit-o, desi avea 50.000km. Intr-un final, multumesc fam. Biris si recomand cu drag oricui doreste sa cumpere o motocicleta prin ei!

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Buna ziua.Mi am facut cont special pt a lasa o recenzie despre fam Biris!

Totul a iceput din discutiie cu prietenii care stiau ca imi caut o motocicleta Naked,preferinta fiind evident kawasaki z1000 si uite asa am aflat de aceasta familie Biris ca se ocupa cu adusul motocicletelor si ca sunt foarte seriosi.

Am luat legatura cu doamna Biris care a fost foarte amabila si mi a explicat totul cum se procedeaza.

Eu fiind departe de Bucuresti nu mi pica bine sa merg doar sa vad motocicleta,asa ca mi au trimis o multime de poze si filmare cu motocicleta,am gasit o solutie sa trimit pe un fin de al meu la adresa din bucuresti si asa am rezolvat problema

Mi a placut ca dansii se ocupa si de inmatriculat si de transport la domiciliu meu in Caras si ne am inteles si la un pret convenabil pt toata lumea

Cred ca sapt asta o sa primes motoru si v oi revenii cu o recenzie si filmare aici pe forum

Motocicleta este un Z1000 din 2007 cu 21.000km

Pt moment va multumesc fam Biris,cu respect:Popa C

B03F95B3-4F21-455C-8B6B-E7B812A01F93.jpeg

973D21EA-9E60-45A8-8892-0AF8ADFC85EA.jpeg

A89E4945-D3B4-44D5-8E59-7E54FAF3F903.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Kavasaki Versys-X achizitionat cu ajutorul fam Biris. Am gasit cateva anunturi, le-am transmis si in scurt timp au achizitionat motorul la un pret usor negociat. Comunicare si transparenta foarte buna din partea dumnealor. De asemenea, am efectuat RAR-ul cu ajutorul domnului Vasile si fiul dansului, care s-a ocupat si de transport pana la domiciliu. Cu siguranta voi apela si data viitoare! 

IMG_20210320_114251.jpg

IMG_20210320_114306.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Inca un client extrem de multumit. Am contactat familia Biris pentru a gasi un Kawasaki Versys 650 care sa se incadreze in buget si intr-o saptamana am avut motocicleta in fata casei. Asta a inclus cautare, vizionare, cumparare si transport in tara. Totul a mers ca pe roate, s-au si aliniat cateva astre😂. Foarte multumit de serviciile oferite si ii recomand cu placere oricand. 

IMG_20210406_123823.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Intru si eu in lista persoanelor foarte multumite de achizitia prin Fam. Biris, comunicativi si intelegatori. Obiectul achizitionat a fost un Hornet 2010 de care sunt foarte multumit, au spus ca este perfecta cand au vazut-o si asa si este, spun astea dupa ce am mers deja cu ea cativa km. La revizie am vazut ca si proprietarul dinainte a avut grija corespunzator de ea. Recomand c u cea mai mare caldura achizitia prin ei.

image.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Doresc sa scriu cateva cuvinte despre familia Biris, ca fiind incepator si la prima achizitie de motocicleta “mai mare” un suzuki gsr 600 (2008). Am contactat pe doamna Marilena in noiembrie 2021, ea mi a explicat ofertele si procedurile pentru achizitie moto din italia la fel si contractu (care a primit laude de la firma de inmatriculari). A trimis pozele pe whatsapp cu motocicleta si un video, cand m am decis sa cumpar a trimis motocicleta spre ro si a ajuns in 3-4 zile. Nu va faceti griji, recomand cu caldura, oameni profesionisti in domeniul moto, asta e prima mea motocicleta si sunt super multumit. Doar sa aveti rabdare si gasiti motocilcleta perfecta!

Spor la cumparat!3DD22A92-3478-454B-816B-059730873A6F.thumb.jpeg.9ebc8141f989842af7563b33847a511a.jpegB507CB34-AB10-495C-A6C1-59E522C64F1B.thumb.jpeg.9757ebe1a511aa8d682ba14cd1babdc6.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

ATENȚIE! Familia Biriș face ca visurile noastre să devină realitate. Când ești la început de drum, când nu ai experiență și nu ai urcat pe motor decât la școală, alegerea unui motor sigur este lucrul cel mai important. Marilena și Cosmin Biriș oferă cele mai bune servicii cu multă dedicare. Sunt cei mai faini oameni. Am cumpărat de la dânșii o Honda vfr 800 din 1999 și este ca nouă. Mergeți pe mâna lor. Asfalt uscat!! 🙂

IMG_20220707_165642.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Salutare! 

Adaug și eu un review cu privire la achiziționarea unei motociclete prin intermediul familiei Biriș! 

Înainte de toate, jos pălăria în fata lor! Mai rar întâlnești astfel de oameni! 

În urma unor discuții purtate telefonic și pe whatsapp cu doamna Marilena am convenit sa ma ajute cu un scuter. 

Într-un final m-am orientat spre o motocicleta, făcând și școala pentru categoria A în acest timp.

Oamenii aveau la vânzare ceea ce cautam eu de vreo 1 lună prin anunțuri, respectiv o Honda NC750X DCT, an 2014.

Am achitat 100 de euro taxa de rezervare. Într-o săptămână motocicleta era în România, adusa din Italia! 

Am fost sa vad motocicleta și era exact ce mi-am dorit! 

Am avut ceva emoții când am virat ulterior  suma de 5350 de euro într-un cont dar astfel de review uri mi-au dat curaj. Și a meritat! 

Am colaborat, în urma recomandarii doamnei Marilena, cu domnul Vasile pentru efectuarea RAR și a transportul pana în fata blocului! Iar ulterior cu Mugur pentru înmatricularea ei, cu tot ceea ce implica în acest sens (finanțe, traduceri, drpciv, anaf etc). 

Recomand serviciile acestor oameni! Mai rar întâlnești asa ceva! 

IMG-20220821-WA0022.jpg

IMG-20220821-WA0032.jpg

IMG-20220821-WA0035.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...